Een woning gevonden, en dan?

Van woonwensen invullen naar het kopen van een appartement in Het Stadhuys. U bent 7 stappen verwijderd van uw nieuwe droomwoning in Emmeloord.

1. Aanmelden

Als u interesse heeft en op de hoogte wilt blijven, kunt u zich vrijblijvend aanmelden door middel van het aanmeldformulier. Als u zich heeft aangemeld wordt u door ons op de hoogte gebracht van alle ontwikkelingen rondom Het Stadhuys. Aanmelden is vrijblijvend en u kunt zich op elk willekeurig moment weer afmelden.

2. Voorkeuren doorgeven

Op de website vindt u vanaf dit moment alle informatie over de verschillende appartementen zoals de prijsrange, plattegronden en woningspecificaties.
Via uw persoonlijke account kunt u uw voorkeuren aangeven, zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Dit doet u door in te loggen op uw persoonlijke account of door het volgen van onderstaande stappen. Heeft u nog geen account, meldt u zich dan eerst hier aan.

Het doorgeven van uw voorkeuren is zo gedaan!

  1. Ga naar het woningaanbod op de website
  2. Bekijk alle bouwnummers en kies uw favoriet(en)
  3. Klik op 'Voorkeur toevoegen'
  4. Login op uw persoonlijke account
  5. Registreer uw favoriete appartement(en)
  6. Houdt u mail in de gaten voor start verkoop!
Woningaanbod

3. Start verkoop

Op de website vindt u vanaf dit moment de definitieve prijzen van alle appartementen.

4. Digitaal inschrijven

Heeft u interesse in één of meerdere appartementen en wilt u de volgende stap zetten? Schrijft u zich dan digitaal in op de bouwnummer(s) van uw voorkeur. Op het digitaal inschrijfformulier vragen wij u een aantal gegevens in te vullen, waaronder uw contactgegevens en die van uw (eventuele) partner. Ook vragen wij u om een financieel haalbaarheidsdocument van uw bank of hypotheekadviseur aan te leveren.

Aanmelden als geïnteresseerde

5. Toewijzing woningen

Gefeliciteerd, u heeft een appartement toegewezen gekregen! Er volgt vlak na de toewijzing een afspraak met de makelaar voor een vrijblijvend gesprek. In dit gesprek kunt u vragen stellen en eventueel bevestigen dat u een optie wilt nemen op het door uw gewenste appartement. Als u een optie op een appartement heeft genomen, zal de makelaar alles op ‘papier’ verder uitwerken. Vervolgens zal er weer contact met u worden opgenomen voor de contractuele afhandeling. 

6. Start bouw

Het is onze verwachting dat het moment van de start bouw van uw appartement in de eerste helft van 2024 plaats zal vinden. De totale bouwtijd zal ongeveer 1 a 1,5 jaar in beslag nemen, zodat u vermoedelijk nog in 2025 kunt genieten van uw nieuwe appartement!

7. Oplevering

Gefeliciteerd! U bent eigenaar van uw nieuwe appartement.

Centrum
Supermarkt
Café / Horeca
Treinstation
Haven
Sportschool
Apotheek
Bushalte
Onderwijs
Speeltuin
Het Stadhuys Emmeloord

Aanmeldformulier

Heeft u belangstelling voor een appartement? Meld u dan aan als belangstellende. Na het invullen, ontvangt u op het door u aangegeven e-mailadres een bevestigingslink. Na bevestiging ontvangt u een email met de inloggegevens voor uw persoonlijke account.

Vervolgens kunt u zich via het digitale inschrijfformulier in uw persoonlijke account inschrijven en uw voorkeuren aangeven.

Aanmelden als geïnteresseerde

Heeft u al een account? Kies dan voor Inloggen om op uw persoonlijke pagina te komen.
Komt u er niet uit? Dan kunt u altijd contact opnemen met de makelaars, zie onderstaand.

Het Stadhuys Emmeloord

Account

Mijn account