over het project

Een centrale en levendige woonomgeving

Op 5 minuten  loopafstand van het horecacentrum van Emmeloord.

Aanmelden als geïnteresseerde Woningaanbod

Nieuwbouw
appartementen voor jong en oud

In Het Stadhuys in Emmeloord wonen straks mensen van alle leeftijden. Door twee gebouwen op eigen wijze te ontwikkelen met diverse typen appartementen, wordt tegemoet gekomen aan een groot palet aan woonwensen. Dit biedt Het Stadhuys een thuis voor jong en oud in een prettige ambiance.

Het is prachtig om hier doorheen te rijden of fietsen

De Noordoostpolder is echt uniek! De rechte wegen kaderen de gronden van de polder, die de boeren vooral gebruiken voor tuinbouw. Het is prachtig om hier doorheen te rijden of te fietsen langs de vele tulpenroutes die jaarlijks worden uitgezet. En dit ligt op nog geen uur rijden van de Randstad!

Gebouwd op de zeebodem

Aan het begin van de vorige eeuw was er geen Noordoostpolder, laat staan Emmeloord. Toen was hier de Zuiderzee. De zee is drooggelegd en er kon gebouwd worden. Er ontstond een bonte mix van bewoners. Het was het overloopgebied voor Amsterdam, maar ook veel boeren uit Zeeland vestigden zich in de polder. Pioniers op de zeebodem, die trots zijn op de leefbare woonomgeving die ze met elkaar hebben opgebouwd. Hier bouwen wij op verder!

Een duurzame en gezonde leefomgeving

In Het Stadhuys zijn alle appartementen hoogwaardig en duurzaam. Voor de belangrijke thema’s Energie, Klimaatadaptatie, Circulariteit en Gezondheid werken we aan slimme combinaties en oplossingen die bijna als vanzelf leiden tot een toekomstbestendige en gezonde leefomgeving. En dat is ook nog eens goed nieuws voor uw portemonnee!

Lees meer

Geniet van een potje jeu de boules of begin een gezamenlijke moestuin

Met een aangelegde petanquebaan kan jong en oud in het binnenhof genieten van een uitdagend potje jeu de boules. Of neem plaats op een van de bankjes en geniet van het omringend groen. Houdt u van tuinieren? Begin hier uw gezamenlijke moestuin! Het binnenhof is een ideale plek voor bewoners om elkaar te ontmoeten. Hier wisselt u de reuring van het centrum af met een plek waar u heerlijk kunt ontspannen.

Parkeren

Voor bewoners komt er een privé parkeerplek en een grote gezamenlijke berging, beide met de optie voor een oplaadpunt voor auto, fiets, scooter of scootmobiel.

Bereikbaarheid

Emmeloord ligt aan de A6, waardoor u binnen een uur in de Randstad of Groningen bent. Het busstation is op loopafstand en bij de toekomstplannen behoort een treinstation (zie lelylijn.nl).

Ook in Emmeloord

Een groot binnen- en buitenzwembad, ziekenhuis, diversiteit aan scholen, sportverenigingen, speeltuinen en horeca- en winkelaanbod. In Emmeloord vindt u dit allemaal.

Polderlandschap

In het voorjaar fleurt de polder op en ziet u waar u ook kijkt kleurrijke tulpenvelden in het grootste tulpengebied van Nederland.

Een gebouw met stadse allure aan de Nagelerstraat

De gevel van het gebouw aan de Nagelerstraat oogt als een fraaie verzameling herenhuizen met uiteenlopende kleuren. Naast deze variëteit aan kleur, is ook gekozen voor verschillende dakvormen. Dat geeft het gebouw een stedelijke uitstraling.

Vanuit uw appartement kijkt u uit over de levendige toegangsweg naar het centrum van Emmeloord. De grootte van de appartementen zijn variërend van circa 50 tot 125 m². Deze appartementen hebben allemaal een balkon of stadstuin gelegen op het zuidwesten. Ook is er op de bovenste verdieping een penthouse met een royaal dakterras.

Woonoppervlakte 50 - 125 m2
2 - 3 kamers
Balkon, tuin of dakterras

Tussen de Nagelerstraat en Rietzangerstraat

Gaat u voor de stadse allure aan de Nagelerstraat of kiest u voor strak en modern wonen aan de Rietzangerstraat? Op de locatiekaart onderaan deze pagina is de exacte locatie van het Stadhuys te zien.

Een strak en modern gebouw aan de Rietzangerstraat

Dit gebouw is vormgegeven als één fraai wooncomplex met een moderne uitstraling, dat past bij de architectuur van de omliggende woningen. Ondanks het stijlverschil tussen beide gebouwen, is Het Stadhuys toch echt één geheel omdat de gebouwen met elkaar in verbinding staan door een loopbrug. Daarnaast maken alle bewoners gebruik van dezelfde hoofdentree aan de Nagelerstraat.

Aan de Rietzangerstraat worden twee type appartementen aangeboden van circa 50 en ruim 56 m². Beide types hebben één grote slaapkamer en een balkon of stadstuin op het Noordoosten. Wanneer u onder het gebouw doorrijdt, treft u uw eigen parkeerplaats en ruime (fietsen)berging. Via een extra ingang stapt u vanaf de binnenplaats zo de centrale entreehal in.

Woonoppervlakte 50 - 56 m2
2 kamers
Balkon of stadstuin

Natuur dichtbij

Op ongeveer tien kilometer afstand van Het Stadhuys vindt u Netl, de wildste tuin. Verwonder u over het bijzondere terrein en ga wat drinken of een hapje eten bij het strandpaviljoen. Wilt u meer actie? Het natuurgebied is zo groot dat er een vier kilometer lang obstacle parcours over het terrein loopt.

Op nog geen vijf kilometer afstand, vindt u De Wellerwaard. In dit groot en ruim opgezette recreatie- en natuurgebied kunt u zwemmen, spelen op het strand, uitwaaien en barbecueën. In het gebied eromheen kunt u golfen, paardrijden, zwemmen, fietsen en wandelen. Na zoveel activiteit kunt u daarnaast heerlijk vertoeven in het restaurant Bij Ons in de Wellerwaard.

Omsloten door historisch schoon

Emmeloord is, ondanks dat het op nieuw land gebouwd is, omringd door historie. Een parel is het oude Zuiderzeestadje Blokzijl dat aan de rand van de Noordoostpolder ligt. Wilt u vis eten? Dat kan als geen ander op Urk, dat op nog geen 15 kilometer ten westen van Emmeloord ligt. Voor nog meer zon, zee, strand en watersport rijdt u in circa 15 minuten naar het karakteristieke Lemmer, aan het IJsselmeer en de Friese Meren. Ware historie vindt u op Schokland. Een monument dat ooit een eiland in de Zuiderzee was en waar unieke archeologische vondsten zijn gedaan, waardoor UNESCO in 1995 besloot om Schokland en omgeving de status van werelderfgoed te geven.

Centrum
Supermarkt
Café / Horeca
Treinstation
Haven
Sportschool
Apotheek
Bushalte
Onderwijs
Speeltuin
Het Stadhuys Emmeloord

Aanmeldformulier

Heeft u belangstelling voor een appartement? Meld u dan aan als belangstellende. Na het invullen, ontvangt u op het door u aangegeven e-mailadres een bevestigingslink. Na bevestiging ontvangt u een email met de inloggegevens voor uw persoonlijke account.

Vervolgens kunt u zich via het digitale inschrijfformulier in uw persoonlijke account inschrijven en uw voorkeuren aangeven.

Aanmelden als geïnteresseerde

Heeft u al een account? Kies dan voor Inloggen om op uw persoonlijke pagina te komen.
Komt u er niet uit? Dan kunt u altijd contact opnemen met de makelaars, zie onderstaand.

Het Stadhuys Emmeloord

Account

Mijn account