Duurzaamheid

Een duurzame en gezonde leefomgeving

Slimme oplossingen voor een gezonde toekomst.

Aanmelden als geïnteresseerde Woningaanbod

Een toekomstbestendige en gezonde leefomgeving

In Het Stadhuys zijn alle appartementen hoogwaardig en duurzaam. Voor de belangrijke thema’s Energie, Klimaatadaptatie, Circulariteit en Gezondheid werken we aan slimme combinaties en oplossingen die bijna als vanzelf leiden tot een toekomstbestendige en gezonde leefomgeving. En dat is ook nog eens goed nieuws voor uw portemonnee!

Laadpaal elektrische auto, fiets of scootmobiel

Bij Het Stadhuys kunt u kiezen voor een laadpaal voor uw elektrische auto, fiets of scootmobiel, zodat u altijd met een volle batterij en 100% actieradius op weg kunt.

Grote biodiversiteit

In Het Stadhuys zorgen we voor een fikse ‘boost’ voor de biodiversiteit en het bloeiende ecosysteem. We leggen op het binnenterrein nieuwe bomen, gras en struiken aan waar weer insecten, vogels en vlinders op af komen. We hebben daarnaast al nieuwe woningen gebouwd voor de huismussen, gierzwaluwen en vleermuizen in de buurt!

Gezond klimaat, binnen en buiten

De nabijheid van water en groen draagt bij aan de leefbaarheid van de stad én aan de gezondheid en het welbevinden van mensen. In Emmeloord bent u omgeven door groen en water, waar ook de luchtkwaliteit van profiteert. In de gebouwen en appartementen zorgt de ventilatie met CO2-sturing voor schone lucht in de appartementen en algemene (verkeers)ruimten.

Centrum
Supermarkt
Café / Horeca
Treinstation
Haven
Sportschool
Apotheek
Bushalte
Onderwijs
Speeltuin
Het Stadhuys Emmeloord

Aanmeldformulier

Heeft u belangstelling voor een appartement? Meld u dan aan als belangstellende. Na het invullen, ontvangt u op het door u aangegeven e-mailadres een bevestigingslink. Na bevestiging ontvangt u een email met de inloggegevens voor uw persoonlijke account.

Vervolgens kunt u zich via het digitale inschrijfformulier in uw persoonlijke account inschrijven en uw voorkeuren aangeven.

Aanmelden als geïnteresseerde

Heeft u al een account? Kies dan voor Inloggen om op uw persoonlijke pagina te komen.
Komt u er niet uit? Dan kunt u altijd contact opnemen met de makelaars, zie onderstaand.

Het Stadhuys Emmeloord

Account

Mijn account