Het Stadhuys Emmeloord

Comfortabel wonen in het centrum van Emmeloord

Nu in verkoop, 46 duurzame stadsappartementen in het centrum van Emmeloord.

Interesse

Een eigen plek om u terug te trekken in een duurzaam, luxe appartement

Verdeeld over twee gebouwen worden in het centrum van Emmeloord 46 nieuwbouwappartementen gebouwd. Het Stadhuys bestaat uit twee gebouwen: één aan de Nagelerstraat en één aan de Rietzangerstraat. Elk gebouw is uniek en heeft zijn eigen stijl. U kunt kiezen uit diverse verschillende type appartementen variërend van circa 50 m2 – 123 m2. Hierdoor is de kans groot dat in Het Stadhuys ook een appartement aanwezig is die aan uw woonwensen voldoet. Of u nu starter op de woningmarkt bent of u uw bestaande woning verruilt voor een fijn, modern en gloednieuw appartement.

Over het project

Diverse woningtypes en exclusief verblijfsgroen voor bewoners

Het Stadhuys in Emmeloord bestaat uit twee appartementengebouwen met op het middenterrein parkeergelegenheid en verblijfsgroen voor bewoners. De gebouwen staan met elkaar in verbinding door een loopbrug. Hierdoor kunt u vanuit het gebouw aan de Rietzangerstraat ook gebruikmaken van de faciliteiten in het gebouw aan de Nagelerstraat.

Woonoppervlakte 50 - 125 m2
2 - 3 kamers
Balkon of buitenruimte
Woningaanbod

Toekomstbestendig wonen met veel privacy

Het Stadhuys is voorzien van een ruime centrale entree met lift. Alle appartementen zijn daarnaast gelijkvloers en drempelloos. Dat maakt ze ook uitstekend geschikt voor diegene die in Het Stadhuys een lange wooncarrière wil kunnen maken. Ook is de ligging van Het Stadhuys in het centrum zeer gunstig, want alle voorzieningen liggen om de hoek!

Hét voorzieningencentrum voor de regio

Als u de kaart bekijkt ziet u dat Emmeloord in het midden van de Noordoostpolder ligt met diverse verbindingswegen naar alle omliggende polderdorpen. Zo ligt ook het prachtige Urk op steenworp afstand. Dit maakt Emmeloord een centrale woonomgeving.

In Het Stadhuys woont u rustig én centraal in Emmeloord

De Nagelerstraat komt uit op De Deel, dit plein is het horecacentrum van Emmeloord. Hier prijkt ook de Poldertoren die het middelpunt van de Noordoostpolder symboliseert. De hoofd winkelstraat De Lange Nering komt hier ook op uit. De Deel is dé plek waar u een kop koffie kunt drinken of heerlijk kunt gaan eten bij diverse restaurants. Ook kunt u hier genieten op één van de terrassen op een zonnige zomerdag. In ’t Voorhuys kunt u ook naar een theater voorstelling of de bioscoop. Zo woont u in Het Stadhuys in het hart van Emmeloord. Behoefte aan meer rust en privacy? Binnen een paar minuten bent u alweer thuis om heerlijk een boek op uw balkon of in de exclusieve, groene binnenplaats te lezen.

Over het project

Centrum
Supermarkt
Café / Horeca
Treinstation
Haven
Sportschool
Apotheek
Bushalte
Onderwijs
Speeltuin
Het Stadhuys Emmeloord

Aanmeldformulier

Heeft u belangstelling voor een appartement? Meld u dan aan als belangstellende. Na het invullen, ontvangt u op het door u aangegeven e-mailadres een bevestigingslink. Na bevestiging ontvangt u een email met de inloggegevens voor uw persoonlijke account.

Vervolgens kunt u zich via het digitale inschrijfformulier in uw persoonlijke account inschrijven en uw voorkeuren aangeven.

Aanmelden als geïnteresseerde

Heeft u al een account? Kies dan voor Inloggen om op uw persoonlijke pagina te komen.
Komt u er niet uit? Dan kunt u altijd contact opnemen met de makelaars, zie onderstaand.

Het Stadhuys Emmeloord

Account

Mijn account